Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
13 berichten.
Chris Chris heeft geschreven op 18 juli 2021 om 19:13
Wat is de site weer mooi en duidelijk geworden Marjolein! Nog altijd blij dat onze jongetjes bij jou als gastouder mogen komen, beiden zijn ontzettend op hun gemak en hebben veel plezier. Het is altijd een feestje om de foto's te ontvangen van alle leuke activiteiten die je onderneemt met ze. Ga zo door zou ik zeggen en ik kan je van harte aanbevelen als gastouder!
Laurens Laurens uit Vlissingen heeft geschreven op 17 juli 2021 om 17:29
Hoi Marjolein, Willem en Phillip komen met super veel plezier bij jou. Zijn heel blij met al het leuks dat je telkens organiseert en het enthousiasme waarmee je met de kinderen omgaat. Gefeliciteerd met de nieuwe website. Zier er heel mooi uit. Voor ouders die nog twijfelen: zeker voor Marjolein kiezen!! Groet!
Annemiek Annemiek heeft geschreven op 5 juli 2021 om 16:19
Hallo Marjolein, Vandaag een "stukje" afscheid van Eef genomen. Ik wil je als haar oma heel erg bedanken voor al je liefde en inzet al die jaren, ik weet hoe fijn ze het bij jou vond. Gelukkig blijf je nog in de buurt, Fem mag nog jaren plezier hebben bij jouw geweldig opvang. Hartelijke groeten van "oma" Miek
Reineke en Jan Reineke en Jan heeft geschreven op 5 juli 2021 om 16:19
Lieve marjolein, vandaag de laatste dag voor marte;wat ben je een geweldige gastouder geweest voor ons! We zijn je erg dankbaar voor alle zorg en liefde die je de kindjes hebt gegeven, iedere dag opnieuw. Ik hoop dat nog heel veel kinderen de weg naar Lynnenlein zullen vinden in de toekomst. Lieve groet Reineke en Jan.
pa en ma pieterse pa en ma pieterse heeft geschreven op 5 juli 2021 om 16:18
marjolein wat is de website mooi geworden je ziet dat je het werk met liefde en zorg doet veel ouders zijn blij met jou en wij ook pa en ma pieterse
pa en ma den Hollander pa en ma den Hollander heeft geschreven op 5 juli 2021 om 16:18
Lieve Marjolein, Wat is de website mooi geworden. Leuk ook om al die bekende kindergezichtjes te zien. Je kunt aan je zien dat je dit werk met veel plezier doet. We zijn trots op je. pa en ma.
ome Jaap en Tante Wilma ome Jaap en Tante Wilma heeft geschreven op 5 juli 2021 om 16:17
Hallo Marjolein wat een leuke website heb je leuk om de kindjes en Lynn zo te zien genieten
anne anne heeft geschreven op 5 juli 2021 om 16:17
wat een mooie website is het geworden! En wat een leuke foto's staan er weer op! Ook wij zijn heel erg blij met jou als gastouder, Tycho is helemaal op zijn plek!
Josanne Josanne heeft geschreven op 5 juli 2021 om 16:16
Lieve Marjolein, De website ziet er top uit, erg overzichtelijk en de foto's zijn super leuk om te zien. En we zijn erg blij dat we Eef naar jou mogen brengen!
Titia Titia heeft geschreven op 5 juli 2021 om 16:16
Lieve Marjolein, Wat een mooie nieuwe website! En wat ben ik een trotse mama als ik mijn kindjes op de foto's zie:-) Je bent de allerleukste en liefste gastmama! Ik zou je bij iedereen aanraden!
Karin Karin heeft geschreven op 5 juli 2021 om 16:15
Hoi Marjolein, Wat leuk dat je elke keer weer leuke activiteiten onderneemt met de kinderen. Jij bent terecht trots op "jouw Lynnenlein kindjes" in de bibliotheek en wij zijn trots op jou als geweldige gastouder! Groetjes Karin en familie
Titia mama van Hein Titia mama van Hein heeft geschreven op 5 juli 2021 om 16:11
Hoi Marjolein! Wat een vrolijke website (ik had hem nog niet eerder goed bekeken)! En wat leuk dat de foto's van de kindjes erop staan! Ik ben heel blij met jou als gastouder voor onze Hein! Ik kan me geen betere handen voorstellen om Hein opvang te bieden! Mijn complimenten voor je, Marjolein! Groeten Titia, mama van kleine Hein
Het-Kompjoetertje Het-Kompjoetertje heeft geschreven op 5 juli 2021 om 15:40
Dit is het eerste bericht.

LynnenLein Gastouder/Kinderopvang

Marjolein Pieterse
Strandwal 39
4386 HE Vlissingen

Tel. 0118-472606 / 06-44442551

Email: lynnenlein@zeelandnet.nl

LRK nr. : 756583366
KvK nr. : 20135803

 

 

Webdesign en hosting door:      Het-Kompjoetertje